900 909 691 info@hampower.es
Et presentem les tarifes de llum 100% verda per a la teva empresa. Contracta i estalvia amb HAM Power en la factura de llum

Tarifes de la llum per a la teva empresa amb HAM Power

HAM Power posa a la disposició de la teva empresa electricitat 100% verda, que obtenim només amb recursos naturals.

Gaudeix ara amb la TARIFA FIXA de HAM Power, que et manté els preus durant tot l’any, perquè no tinguis cap sorpresa en el moment de rebre la factura de la llum de la teva empresa, ja que pagaràs sempre el mateix, sense tenir en compte els teus horaris de consum.

No esperis més i sol·lícita informació als nostres assessors, que estudiaran les necessitats energètiques reals de la teva empresa, perquè puguis estalviar al màxim, alhora que cuides del medi ambient amb un consum sostenible.

Per a nosaltres el client i la cura del medi ambient és el primer. Informat en el 900 909 691 de com contractar llum verda per a la teva empresa

HAM POWER

Tarifa Fixa

Preus estables

Garantia d’origen de l’electricitat

HAM POWER

Tarifa Indexada

Preu variable en funció del dia i hora

Garantia d’origen de l’electricitat

I si ho prefereixes, HAM Power també posa a la disposició de la teva empresa la TARIFA INDEXADA, amb la qual podràs gaudir d’electricitat 100% verd, pagant per l’energia que consumeixes, al mateix preu que marqui el mercat majorista diari, més una taxa per Kwh consumit.

Els preus del terme d’energia són regulats cada hora per l’OMIE (Operador del Mercat Ibèric d’Energia), amb la qual cosa el preu del terme d’energia variarà en cadascuna de les teves factures.

Contacta amb els nostres assessors, perquè puguin estudiar les necessitats energètiques reals de la teva empresa, per a oferir-te el millor preu. Estalviaràs i cuidaràs del medi ambient, amb una energia eficient, procedent de fonts renovables.

El nostre equip està per a ajudar-te a triar la millor llum ecològica del mercat per a la teva empresa.

I si encara tens dubtes…

Telefona’ns al telèfon GRATUÏT

900 909 691

Telefona gratis al 900 909 691 i contracta la llum ecològica de la teva empresa amb HAM Power