900 909 691 info@hampower.es
HAM Power aposta per les persones i la cura del medi ambient

Responsabilitat Corporativa HAM Power

Excel·lència en el Servei

HAM Power et garanteix que la teva empresa només utilitzarà llum 100% verd

En HAM Power promovem una comunicació activa i bidireccional amb tots els nostres clients, amb l’objectiu de conèixer les seves necessitats reals i satisfer completament les seves expectatives, posant a la seva disposició tarifes que els permetran gaudir d’electricitat 100% verd, per a estalviar en la factura elèctrica de la seva empresa, al mateix temps que cuidem junts del medi ambient.

Considerem fonamental la confiança dels nostres clients en els productes i serveis que ofereix HAM Power, així com la del nostre equip de professionals, proveïdors i altres agents del mercat, actuant i promovent una actitud responsable entre tots els membres de l’empresa.

HAM Power, el nostre personal és la nostra inversió

En HAM Power apostem pel talent dels membres del nostre equip i pel seu desenvolupament professional dins de la nostra empresa

El nostre equip és la pedra angular de HAM Power. Apostem pel talent per al desenvolupament dels nostres productes i serveis, promovent una sòlida carrera professional dins de la nostra empresa, posant a l’abast dels nostres treballadors les eines necessàries que els permetin desenvolupar les seves competències i habilitats professionals.

Tot el nostre equip compta amb les qualificacions i coneixements necessaris per al correcte desenvolupament del seu treball, garantint la màxima excel·lència en l’atenció de les necessitats de tots els nostres clients. A més, reben formació puntualment permetent una constant millora i evolució dels seus coneixements.

Fomentem un entorn laboral segur, respectuós, flexible i en igualtat d’oportunitats per a tots els membres del nostre equip, promovent un aprenentatge compartit entre els diferents departaments i processos, que permeti a tots els companys el seu desenvolupament personal i professional.

HAM Power vetlla per la seguretat, salut i benestar de tots els seus membres, aplicant i avançant-se, en la mesura que sigui possible, a les noves normatives vigents. Analitzem i avaluem els riscos i actuem, en forma d’accions correctives, mesurant l’eficàcia de les mateixes en reunions de seguiment.

HAM Power fomenta un entono laboral on tots tinguin les mateixes oportunitats i promovem un coneixement compartit entre departaments

HAM Power, compromesos amb el medi ambient

L'equip de HAM Power aposta pel respecte i cura del medi ambient

En HAM Power estem preocupats pel medi ambient i el canvi climàtic. Les nostres tarifes de la llum per a la teva empresa només inclouen llum 100% verda, que provenen exclusivament d’energies renovables: energia solar, energia eòlica, energia hidràulica per a produir electricitat verda i energia geotèrmica.

Quan els nostres clients contracten la llum de la seva empresa amb HAM Power, no sols estan estalviant, sinó que a més estan reduint la petjada de carboni associada a la llum tradicional.

Junts apostem per un futur sostenible real.